Samen jouw kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen

BSO de Uitkijk

logo kanteel

BSO de Uitkijk staat voor...actief!


Actief zijn in de activiteiten die de kinderen ondernemen, zowel binnen als buiten. Maar ook actief meedenken en beslissen. Kinderen hebben bij BSO De Uitkijk zelf invloed op wat ze gaan doen die dag. We bieden variatie en volop keuze, zodat ieder kind iets passends kan doen.

 

Binnen BSO De Uitkijk laten we kinderen graag kennismaken met nieuwe dingen. Zo bieden wij verschillende activiteiten aan en ook gratis workshops. Hier kunnen kinderen iets nieuws leren, zoals fotograferen, koken of toneel. Kinderen hebben bij ons echt iets te zeggen. Zij beslissen mee wat we gaan doen.


Wij bieden op maandag, dinsdag en donderdag voorschoolse opvang aan van 7.30-8.30 uur.


Op deze dagen in schoolweken bieden wij in aansluiting op de schooltijden ook BSO - opvang tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag is de BSO gesloten. Opvang nodig op woensdag en vrijdag of in vakantieweken dan kan gebruik gemaakt worden van de nabij gelegen BSO Waluwekids. De pedagogisch medewerkers van BSO Waluwekids halen de kinderen dan op, op school met de BSO bus of wandelend. Op deze dagen is ook altijd een pedagogisch medewerker van BSO de Uitkijk aanwezig.

 

Meer informatie:
Meer informatie over de opvangmogelijkheden voorschools, tussenschools of buitenschools? Neem dan contact op met de locatiemanager: Jolanda Noordzij, zij is bereikbaar via het nummer 06-36556454 of via de email jnoordzij apestaart kanteel punt nl.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren