Samen jouw kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen

Peuterarrangement

logo kanteel

 

Bij het peuterarrangement (voorheen peuterspeelzaal) komen peuters op vaste dagdelen spelen, ontdekken en ontwikkelen. We werken met thema's die aansluiten bij de wereld van de peuter. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen vriendjes kunnen maken en leren samen te spelen. We maken zo de stap naar de basisschool een stukje kleiner. Kinderen leren spelenderwijs meer op het gebied van taal, motoriek, sociale vaardigheden etc. Een mooie basis voor hun schooltijd later.


Wat is VVE?
We werken met het VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) programma Startblokken, dit sluit naadloos aan bij de werkwijze van de Franciscusschool. Kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en kinderen die dat nodig hebben kunnen we zo een extra steuntje in de rug bieden. Een VVE programma houdt in dat we werken met thema’s, bijvoorbeeld 'je lichaam' of 'zomer'. Binnen deze thema's doen we leuke en uitdagende activiteiten om de verschillende ontwikkelingsgebieden te stimuleren met taal als basis.

Plaatsingsmogelijkheden en openingstijden
In aansluiting op het gemeentelijke beleid, worden onze openingstijden vastgesteld. Voor de actuele openingstijden en plaatsingsmogelijkheden kan contact opgenomen worden met de afdeling Relatiebeheer via relatiebeheer apestaart kanteel punt nl.

 

Contact
Nieuwsgierig geworden naar het peuterarrangement? Kijk voor meer informatie over het aanbod op: https://www.kanteel.nl/locaties/brede-school-de-uitkijk/  Op www.kanteel.nl is meer informatie over Kanteel Kinderopvang, de tarieven en een handige rekentool waardoor ouders in een mum van tijd uitrekenen wat de netto kosten zijn. Direct inschrijven is ook mogelijk.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren