Samen jouw kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen

Ouderraad

OR logo

voOR kinderen doOR ouders

 

Samen met het (school)team en vele ouders organiseren wij activiteiten waar onze kinderen hopelijk enorm van genieten. VoOR kinderen doOR ouders! Wij staan weer in de startblokken om ook voor dit nieuwe schooljaar activiteiten te bedenken en uit te voeren. Sommige van deze activiteiten hebben een link naar het seizoen en waar mogelijk maken we een link naar het actuele thema.

Er zijn activiteiten die jaarlijks of tweejaarlijks terugkomen. 

 

 

De activiteiten die in ieder geval zullen plaatsvinden in het schooljaar 2020-2021 zijn:

 

Datum Activiteit
30 september - 11 oktober thema activiteit kinderboekenweek
4 december sinterklaas
17 december kerst
11-12 februari carnaval
8 april Kids4Kids (voorjaarsmarkt)
23 april Koningsspelen
Voorjaar 2021 schoolreis

 

 

De ouderraad 2020-202 bestaat uit: 

Dagelijks bestuur: Gitta Jacobs (voorzitter; 06-82737616), Bianca Langerak (secretaris), Arnout de Mooij (penningmeester)

Algemene leden: Anders Jansen, Femke Kaasjager, Tamara Kop, MariĆ«lle van Noort, Nelleke Spronk, Anna Bleijenberg, Inez Nieuwehuizen, Veronique Poot, Sam van Maren, Martine Zwijsen. 

 

Namens het managementteam onderhoudt Alieke Hetjes de contacten met de ouderraad.

 

De ouderbijdrage

Om deze activiteiten te bekostigen vragen wij een ouderbijdrage. Dit is een jaarlijkse, deels vrijwillige bijdrage. Dit schooljaar bedraagt de bijdrage 35 euro per leerling. Van dit bedrag wordt jaarlijks 20 euro gespaard voor de jaarlijkse schoolreis van groep 1 t/m 7 De bijdrage voor de kinderen van groep 8 wordt gebruikt voor het kamp naar Texel. De ouderraad beheert dit geld. Elk jaar maken wij een begroting met alle inkomsten en uitgaven die voor alle ouders inzichtelijk is. 

 

Contact: 

Wij proberen iedereen via onze blog op SchouderCom op de hoogte te houden van de activiteiten. Voor alle activiteiten geldt dat we dit niet alleen met het schoolteam kunnen organiseren en uitvoeren. Wij hebben graag jullie hulp daarbij nodig. Zin om te komen helpen? Je kunt je nu al aanmelden via de mailbox in SchouderCom of via een van leerkrachten.

 

Wil je de ouderraad komen versterken? Meld je dan aan via de mailbox in SchouderCom.

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren