Samen jouw kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen

Ouderraad

OR logo

voOR kinderen doOR ouders
Samen met het (school)team en vele ouders organiseren wij activiteiten waar onze kinderen hopelijk enorm van genieten. VoOR kinderen doOR ouders! Wij  staan weer in de startblokken om ook voor dit nieuwe schooljaar activiteiten te bedenken en uit te voeren. Sommige van deze activiteiten hebben een link naar het seizoen en waar mogelijk maken we een link naar het actuele thema.

 

Er zijn activiteiten die jaarlijks of tweejaarlijks terugkomen. Maar voor beiden geldt dat we dit niet alleen met het schoolteam kunnen organiseren en uitvoeren. Wij hebben graag jullie hulp daarbij nodig. Je kunt je nu al aanmelden via: ouderraadfranciscusschool apestaart hotmail punt com  of via een van ons of de leerkrachten.

 

De geplande activiteiten voor het schooljaar 2018-2019 zijn:  
oktober 2018    nieuwe activiteit (thema kinderboekenweek)
december 2018   sinterklaas en kerst
febr-mrt 2019 carnaval
januari 2019  mini-activiteiten
april 2019     koningsspelen
mei 2019 avondvierdaagse
juli 2019  laatste schooldag

 

In de schoolgids staat de samenstelling en de contactgegevens van de ouderraad.

 

Besloten Facebook pagina Ouderraad

Ouders van school kunnen toegelaten worden tot de besloten Facbookpagina van de ouderraad. Op deze pagina delen zij allerlei informatie over activiteiten maar ook foto's van de activiteiten.

 

De ouderbijdrage

Om deze activiteiten te bekostigen vragen wij een ouderbijdrage. Dit is een jaarlijkse, deels vrijwillige bijdrage. Dit schooljaar bedraagt de bijdrage 25 euro per leerling. Van dit bedrag wordt jaarlijks 12 euro gespaard voor de tweejaarlijkse schoolreis van groep 1 t/m 7. Groep 8 heeft geen schoolreis maar een schoolkamp, voor hen wordt de ouderbijdrage gebruikt om de kosten van het schoolkamp te verlagen.

De ouderraad beheert dit geld. Elk jaar maken wij een begroting met alle inkomsten en uitgaven die voor alle ouders inzichtelijk is. Meer over de activiteiten is te lezen in het infoboekje, op de besloten facebookpagina en in de nieuwsbrief.

Mocht je meer willen weten wat de ouderraad doet, wil je ons helpen bij activiteiten of heb je interesse om onze ouderraad te versterken, mail ons dan:  ouderraadfranciscusschool@hotmail.com  of spreek een van ons aan of via de SchouderCom mailbox.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren