Samen jouw kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen

Gymrooster

 

Dag: Groep:
Groepen 1/2 Spelen dagelijks 60 minuten binnen in de speelzaal of op de speelplaats, op dinsdagochtend hebben zij gym van een vakleerkracht.
Maandag 3A - 3B - 4A - 4B - 5B - 6A - 7A - 7B
Dinsdag 4B - 5A
Woensdag 5A - 6B - 8A - 8B - 8C
Donderdag 3B - 5B - 6A - 6B - 7B - 8A - 8B
Vrijdag 3A - 4A - 7A - 8C

 

Gymlessen

De gymlessen worden voor de groepen 1-2 verzorgd in de speelzaal, op dinsdag wordt de gymles verzorgd door een vakleerkracht vanuit Spel&.

 

De groepen 3 t/m 8 gymmen in de naastgelegen gymzaal aan de Klipperstraat. ZIj gymmen twee keer in de week.De gymlessen worden minimaal 1x in de week verzorgd door een vakleerkracht vanuit Spel&.

 

Groepsleerkrachten hebben andere werkzaamheden tijdens deze gymlessen.

 

Bij mooi weer kunnen de gymlessen ook op het omheinde sportveld aan de Gisbert Schairtweg gehouden worden.

 

Gymkleding
Leerlingen van groep 1/2 sporten in hun ondergoed. Graag gymschoenen of balletschoenen met ribbels meegeven met klittenband of elastiek voorzien van de naam van de leerling.

Deze schoenen blijven op school.

Leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 nemen op de gymdag een gymtas mee met gymkleding. Binnen gymschoenen zijn verplicht. Leerlingen die hun gymtas vergeten hebben worden tijdens de gymles opgevangen in de parallelklas.

Douchen
Douchen na de gymles mag op vrijwillige basis voor leerlingen van de groepen 5 t/m 8. We respecteren de individuele keuze van eenieder.

 

Rots en water

In groep 6 krijgen de leerlingen Rots & Water training tijdens de gymles. In de groepen 7 en 8 volgt een korte herhaling. Deze trainingen worden verzorgd door getrainde professionals. Dit zijn professionals vanuit BuurtZorg Jong.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren